سبک زندگی

درمان دندان های حساس با عصاره چای سبز

تیمی از محققان فرمول جدیدی را با عصاره چای سبز ایجاد کرده اند که می تواند به حل مشکل دندان های حساس و همچنین به پیشگیری از کرم خوردگی دندان کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری اخبار خوب، مطالعه محققان دانشگاه ووهان چین نشان می دهد عصاره چای سبز موسوم به EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) دندان ها را در مقابل فرسودگی، مسواک زدن سفت و خشن، و پیشگیری از تشکیل بیوفیلم های دندانی مقاوم می کند.

هنگامی که لایه های محافظ دندان ساییده می شوند، یک بافت استخوانی به نام دنتین پدیدار می شود.

این بافت شامل مجاری توخالی میکروسکوپی است که در صورت پدیدارشدن، اجازه می دهد مایعات گرم و سرد و مواد غذایی در تماس با پایانه های عصبی دندان ها قرار گرفته و موجب درد شوند. دنتین بدون محافظ هم در برابر ایجاد کرم خوردگی اسیب پذیر است.

کوی هوانگ، سرپرست تیم تحقیق، و همکارانش همزمان درصدد برطرف کردن این حساسیت و مقابله با باکتری ها برآمدند. آنها از نانوهیدروکسی آپاتیت و EGCG استفاده کردند که نشان داده شده است برای مبارزه با «استرپتوکوک موتان»ها، که بیوفیلم هایی را ایجاد کرده که باعث کرم خوردگی می شوند، موثر هستند.

این ترکیبات با نانوذرات سیلیسیم معدنی که در مقابل اسید و سایش مقاوم هستند، ترکیب شدند. آنها نوشیدنی ها را روی دندان های عقل کشیده شده آزمایش کردند و متوجه شدند که این فرمول مجاری دنتین را می بندد.

روند بازار

پایگاه خبری روند بازار با هدف اطلاع رسانی اخبار و رویدادهای ایران و جهان پس از کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خردادماه سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد. بررسی روندهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی از اهداف راه اندازی پایگاه خبری روند بازار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا