اجتماعی

قول تامین اجتماعی برای پیگیری سخت و زیان‌آور بودن کار خبرنگاری

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: موضوع سخت و زیان آور بودن شغل خبرنگاری را با توجه به درخواست تعداد زیادی از خبرنگاران رسانه های گروهی به صورت ویژه پیگیری می کنیم.

مصطفی سالاری و در پی درخواست مکرر خبرنگاران که حتی در نشست خبری خود در روز سه شنبه گذشته به مناسبت روز خبرنگار موضوع سخت و زیان آور بودن کار خبرنگاران را مطرح کردند، اظهار داشت: از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی خواسته شده که این مساله را به صورت جدی پیگیری کند تا به نتیجه مطلوبی برسد.
امیرعباس تقی پور مدیرکل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی در این نشست خبری به عنوان یک درخواست از مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خواست که نگاه ویژه ای به خبرنگاران داشته باشد نه اینکه امتیاز خاصی به خبرنگاران داده شود. چون مساله سخت و زیان آور بودن کار خبرنگاری از سال ۷۴ مطرح است اما تکلیف آن روشن نیست و خواهان این هستیم که دستور ویژه ای به این موضوع داده شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این باره به مدیرکل روابط عمومی تامین اجتماعی گفت: شما به عنوان مدیرکل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی محور کار را به دست بگیرید تا این موضوع پیگیری جدی شود و اگر نکاتی است که در این زمینه در کمیته ویژه این سازمان تایید شده اما معطل مانده است حتما به فوریت انجام شود.
سالاری خاطرنشان کرد: حتی معتقدم اگر موردی است که نیاز به تسریع دارد ما همکاری می کنیم البته چون مرجع اصلی آن وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، آنها باید رسیدگی کنند اما امیدواریم سریع تر این مشکل حل شود اگرچه در صورتی که فهرست خبرنگاران مشمول سخت و زیان آور به ما داده شود حتما نگاه ویژه خواهیم داشت و پیگیری خواهیم کرد.  
محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز پیشتر گفته بود که آیین اجرایی قانون تامین اجتماعی برای تعیین مشاغل سخت و زیان آور نیازمند بازنگری و اصلاح است. برخی مفاد این قانون به مصوبه هیات وزیران نیاز دارد و بخشی هم که به اصلاح قانون نیازمند است باید به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا