دانش و فناوری

تهیه نان غنی شده مالت یا جوانه گندم

محققان ایرانی موفق شدند با فرایندی بر پایه دانش، نان غنی شده مالت یا جوانه گندم را تهیه کنند.

به گزارش پایگاه خبری اخبار خوب به نقل از خبرنگار مهر، پودر جوانه گندم و پودر مالت به لحاظ خواص رئولوژیکی دارای خاصیت  نانوایی نیست و نه تنها نمی توان  با آن نان تولید کرد بلکه  وقتی به خمیر اضافه شود به دلیل فعالیت الفا امیلا باعث از هم پاشیدن خمیر و از بین رفتن خاصیت الاستیته  آن خواهد شد.

نان های سنتی و مسطح نیاز اساسی به این خاصیت دارند  به همین دلیل از آنها نمی توان نان تهیه کرد.

از این رو محققان ایرانی موفق شدند با استفاده از روش اختلاط به خصوص ایجاد دمای ۲۷ تا ۳۵ درجه سلسیوس از جوانه گندم خمیری تهیه کنند که بتوان با استفاده از آن نان تهیه کرد. این نان به صورت غنی شده است . کلیه خواص جوانه ها را داراست و می تواند در قالب محصول جدیدی وارد بازار شود. همچنین این محقق موفق شد نان و غنی شده جوانه گندم را به تولید برساند.

تهیه نان غنی شده مالت یا جوانه گندم  توسط علی هاشمی به ثبت اختراع رسیده است.شماره ثبت این اختراع ۷۹۹۶۷ است.

روند بازار

پایگاه خبری روند بازار با هدف اطلاع رسانی اخبار و رویدادهای ایران و جهان پس از کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خردادماه سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد. بررسی روندهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی از اهداف راه اندازی پایگاه خبری روند بازار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا