چگونه به استرالیا مهاجرت کنیم؟

چگونه به استرالیا مهاجرت کنیم؟

زمان انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۰۷ - ۰۹:۵۳

اقامت دائم استرالیا (Permanent Resident Permit) یکی از بهترین روش های مهاجرتی و اخذ گذرنامه به منظور تابعیت دوم است که ظرف چند دهه اخیر صدها هزار هموطن را به سمت کشور کانگوروها سوق داده است. استرالیا، یکی از بهترین مقصدهای مهاجرتی و نه پناهندگی در جهان بوده که فرصت های تحصیلی و زندگی و اشتغال خوبی را برای افراد به خصوص کارگران ماهر و دانش آموختگان دانشگاه و سرمایه گذاران فراهم می کند. برای اخذ اقامت دائم این کشور، ویزا های مختلفی وجود دارد که به ۱۶ نوع ویزا در ۵ بخش مختلف تقسیم بندی می شود.

شما برای دریافت اقامت دائم این کشور، می بایست هدف سفر خود را یا سرمایه گذاری، یا کار، یا ازدواج یا دیدار از اقوام قرار دهید تا بتوانید بر اساس مقررات و روش اجرایی معرفی شده توسط اداره مهاجرت این کشور، نسبت به اخذ روادید در تهران اقدام کرده و به این کشور سفر کنید.

اقامت دائم استرالیا

سایت اداره مهاجرت استرالیا

نکته ای که باید توجه کنید آن است که همه نکات و اطلاعات راجع به دریافت اقامت دائم استرالیا را می توانید در سایت اداره مهاجرت این کشور که Home Affairs نام دارد بدست آورید. همه اطلاعات این سایت در سال ۲۰۱۸ میلادی به روز رسانی شده و قیمت خدمات، جدول امتیازات، شیوه  اپلای، نحوه پر کردن فرم های خود اظهاری (EOI) و آن چه برای اپلای ویزای استرالیا به منظور میان مدت و بلند مدت نیاز دارید ارائه شده است. بنابراین نیازی به مراجعه به وکیل نیست و به راحتی از طریق بخش پاسخ به سوالات متداول (FAQ) می توانید اطلاعات لازم را کسب کنید.

اطلاعات مربوط به مهاجرت را در بخش Individuals and Travellers بدست آورید

اقامت دائم استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری

  • ویزای ۱۳۲ استرالیا
  • ویزای ۸۸۸ استرالیا
  • ویزای ۸۹۰ استرالیا
  • ویزای ۸۹۲ استرالیا

اقامت دائم استرالیا از طریق کار

  • ویزای ۱۸۷ استرالیا
  • ویزای ۱۸۹ استرالیا
  • ویزای ۱۹۰ استرالیا

اقامت دائم استرالیا از طریق ازدواج

  • ویزای ۸۰۱ استرالیا
  • ویزای ۱۰۰ استرالیا

اقامت دائم استرالیا از طریق فرزندان مقیم استرالیا

  • ویزای ۱۰۳ استرالیا
  • ویزای ۱۴۳ استرالیا

اقامت دائم استرالیا از طریق والدین

  • ویزای ۱۰۱ استرالیا
  • ویزای ۱۰۲ استرالیا
  • ویزای ۱۱۷ استرالیا

ویزا ۱۳۲ استرالیا مختص به کارآفرینان و سرمایه گذارانی است که حداقل ۱.۵ میلیون دلار استرالیا دارایی داشته و ۵ میلیون دلار گردش مالی آن ها باشد

مثلا اطلاعات مربوط به ویزا ۱۳۲ را میتوانید در این لینک مشاهده کنید. با جستجوی اطلاعات این ویزا ها در سایت اداره مهاجرت معرفی شده، اطلاعات لازم را کسب کنید. برای موارد تحصیلی و کارآفرینی و مهاجرت تخصصی، داشتن مدرک آیلتس و تافل و سابقه کار الزامی است.

حتما بخوانید:  راهنمای اینترنتی دریافت وقت سفارت استرالیا در تهران

 

منبع: روزیاتو

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

دو × 3 =