اقتصادی

آخرین خبرها از بازار مرغ

دبیرکانون مرغداران گوشتی گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید و کمبود نقدینگی، واحدهای مرغداری با حداقل ظرفیت خود کار نمی کنند.


به گزارش روند بازار به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، آقای پرویز فروغی گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید و کمبود نقدینگی، مرغداران با ۲ سوم و یک سوم ظرفیت واحدهای خودکار می کنند.

به گفته او، با وجود نوسان قیمت گوشت قرمز، خانوارها برای تامین پروتئین مورد نیاز به مرغ روی آوردند که تمامی این عوامل منجر به التهاب بازار مرغ شده است.

فروغی ادامه داد: هم اکنون که حداکثر قیمت هرکیلو مرغ زنده ۶۰ هزارتومان است، عرضه مرغ گرم با نرخ ۱۵۰ هزارتومان در خرده فروشی ها گرانفروشی است.

دبیرکانون مرغداران گوشتی نرخ مصوب هرکیلو مرغ زنده را ۵۲ هزارتومان و مرغ گرم ۷۳ هزارتومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که قیمت تمام شده مرغ زنده ۵۷ تا ۵۸ هزارتومان است که با این وجود بارها اعلام شده قیمت دستوری باید حذف شود تا مرغدار به تولید رغبت داشته باشد.

روند بازار

پایگاه خبری روند بازار با هدف اطلاع رسانی اخبار و رویدادهای ایران و جهان پس از کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خردادماه سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد. بررسی روندهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی از اهداف راه اندازی پایگاه خبری روند بازار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا