اینفوگرافیک / ۱۴ نکته برای تغذیه بهبودیافتگان کرونا

رعایت رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی با حداقل فرآوری شامل میوه، سبزی، نان و غلات سبوس‌دار، حبوبات، ماهی و مرغ و مصرف کم گوشت قرمز، به طور کلی در تسریع روند بهبودی مؤثر است.

به جز این نکات، موارد دیگری برای افرادی که از کرونا بهبود یافته‌اند وجود دارد که دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت برخی از مهمترین موارد را منتشر کرده است. در این اینفوگرافیک به ۱۴ نکته برای تغذیه بهبودیافتگان کرونا اشاره شده است.

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده‌ها: دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت

خروج از نسخه موبایل