سیاسی

بررسی لایحه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و ساماندهی استخدام کارکنان دولت

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از بررسی لایحه ساماندهی کارکنان دولت در جلسات این هفته کمیسیون متبوعش خبر داد.


به گزارش روند بازار، ولی اسماعیلی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در مجلس، گفت: رسیدگی به این طرح در سال گذشته در کمسیون اجتماعی به اتمام رسید و نمایدگان نیز در جلسه علنی به آن رأی مثبت دادند و طرح جهت بررسی به شورای نگهبان ارسال شد.

وی افزود: شورای نگهبان پس از انجام بررسی‌ها ایرادات و ابهاماتی را نسبت به طرح ساماندهی کارکنان دولت گرفت و طرح به مجلس بازگردانده شد که جهت رفع ایرادات به کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شده است.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: رسیدگی به طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در دستورکار اعضای کمیسیون اجتماعی در جلسات این هفته قرار دارد.

اسماعیلی ادامه داد: طرح ساماندهی کارکنان دولت با حضور نمایندگانی از سازمان اداری استخدامی، سازمان برنامه و بودجه، هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و همچنین کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس ارزیابی خواهد شد.

وی با اشاره به دستورکار دیگر اعضای کمیسیون اجتماعی در جلسات هفته جاری، اظهار کرد: بررسی لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری (تغییر ساعت کاری و تعطیلی پنجشنبه) با حضور مسئولانی از سازمان اداری و استخدامی ، سازمان برنامه و بودجه دیوان محاسبات و کارشناسانی از مرکز پژوهش های مجلس بررسی خواهد شد.

متن لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری به شرح ذیل است:

لایحه اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری

ماده واحده- ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری -مصوب ۱۳۸۶- به صورت زیر اصلاح می‌شود:

ماده ۸۷- ساعات کار کارمندان دولت چهل و دو ساعت و سی دقیقه در هفته است و ترتیب و تنظیم ساعات کار ادارات به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیئت وزیران تعیین می‌گردد. تغییر ساعت کارمندان با رعایت سقف مذکور و در چهارچوب ضوابط پیشنهادی سازمان اداری و استخدامی کشور که به تصویب هیئت وزیران می‌رسد، بر عهده دستگاه ذی‌ربط می‌باشد. میزان ساعات تدریس معلمان و اعضای هیئت علمی از ساعات موظف، در طرح های طبقه بندی مشاغل ذیربط تعیین خواهد شد.

تبصره ۱- کارمندان می‌توانند با موافقت دستگاه اجرایی ساعات کار خود را تا یک چهارم ساعت کار روزانه (حداکثر (۱۰) ساعت) تقلیل دهند. میزان حقوق و مزایا، نحوه محاسبه سوابق خدمت این قبیل کارمندان متناسب با ساعات کار آنان تعیین خواهد شد.

تبصره ۲- دستگاه های اجرایی می توانند در موارد خاص با موافقت هیئت وزیران و رعایت سقف ساعات کار با توجه به شرایط جغرافیایی و منطقه ای و فصلی ساعات کار خود را به ترتیب دیگری تنظیم نمایند.

تبصره ۳- متناسب با تغییرات فناوری و در شرایط اضطرار و بحران نظیر آلودگی هوا، کمبود انرژی، وقوع حوادث غیرمترقبه، شیوع بیماری‌های فراگیر و یا در ایام خاص نظیر ماه مبارک رمضان، به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیئت وزیران، ساعت کار و نحوه ارائه خدمت کارمندان، فارغ از سقف مذکور در این ماده تعیین می‌شود.

تبصره ۴- همه دستگاه‌های اجرایی اعم از ستادی و استانی، به استثنای بخش عملیاتی مراکز و واحدهای خدمت‌رسان نظیر واحدهای ذی‌ربط بهزیستی، بانک‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی- درمانی، اماکن ورزشی و واحدهای نظامی، انتظامی و امنیتی موظفند ساعات کار خود را در پنج روز هفته تنظیم نمایند.

تبصره ۵- در همه قوانین و مقرراتی که از مبنای چهل و چهار ساعت کار در هفته و یکصد و هفتاد و شش ساعت کار در ماه استفاده شده است، از تاریخ ابلاغ این قانون به ترتیب به چهل و دو ساعت و سی دقیقه کار در هفته و یکصد و هفتاد ساعت کار در ماه اصلاح می‌شود.

روند بازار

پایگاه خبری روند بازار با هدف اطلاع رسانی اخبار و رویدادهای ایران و جهان پس از کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خردادماه سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد. بررسی روندهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی از اهداف راه اندازی پایگاه خبری روند بازار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا