اقتصادی

جزئیات عرضه اولیه تپسی در فرابورس

تپسی شرکت ارائه دهنده خدمات حمل و نقل اینترنتی، اولین استارت آپ کشور است که وارد بازار سرمایه کشور می شود. یکی از اعضا اتاق بازرگانی اخیرا اعلام کرد که تپسی، بزودی وارد بازار بورس ایران می شود.

بیشتر بخوانید: چگونه سهامدار «دیجی‌کالا»، «تپسی» و «استقلال» و «پرسپولیس» شویم؟

اگر چه قرار بود ۴ استارت آپ قدیمی از جمله شیپور، دیجی کالا و کافه بازار، تا مهر ماه امسال وارد بورس شوند، اما افت های شدید بازار سرمایه سبب شد تا هم روند عرضه اولیه استارت اپ ها به تعویق بیفتد و هم ده ها شرکت که آماده عرضه اولیه بودند، روند عرضه اولیه آن ها نیز به دلیل شرایط بد بازار، به تاخیر بیفتد.

اکنون با اعلام میلاد منشی پور مدیرعامل تپسی و اتاق بازرگانی، قرار است در نیمه دوم سال ۹۹ که احتمالا اواسط زمستان امسال باشد، تپسی وارد بازار سرمایه ایران شود. تپسی قرار است وارد بازار دوم فرابورس شود. قبلا قرار بود استارت آپ ها وارد بازاری به نام بازار هدف شوند که متعلق به استارت آپ های کوچک و متوسط است.

اما به نظر می رسد، ثبت نماد تپسی در بازار دوم فرابورس باشد که دامنه نوسان ۵ درصدی داشته و شرکت های خوبی در این بازار، پذیرش شده اند. هنوز درباره ثبت نماد تپسی و لینک تابلو معاملاتی تپسی و زمان عرضه اولیه تپسی و قیمت عرضه اولیه تپسی در بازار دوم فرابورس، اطلاعاتی منتشر نشده است که باید منتظر اطلاعات کدال باشیم.

سیستم هوشمند درخواست تاکسی تپسی توسط دانش اموخته کارشناسی مهندسی مکانیک راه اندازی شد و اکنون شاهد فرابورسی شدن با حضور نماد  سپ هم هستیم.

قرار است تپسی به عنوان نخستین استارت اپ بورسی کشور، پس از عرضه اولیه و تامین سرمایه از محل عرضه بخشی از سهام خود به جامعه بورس کشور که این روزها شمار دارندگان کد بورس آن از مرز ۵۰ میلیون نفر فراتر رفته است، وارد کسب و کارهای دیگر هم شود.

با این حال، همچنان اپلیکیشن اسنپ، درصد اکثریت بازار حمل و نقل اینترنتی کشور را در اختیار دارد و میزان انتقاد به خدمات تپسی از سوی کاربران در شبکه های اجتماعی قابل توجه است.

صاحب تپسی که سهامدار عمده این شرکت فرابورسی آینده است در شرکت های مختلفی سهامدار است و احتمالا پس از عرضه اولیه تپسی، این شرکت ها در فهرست اعضا هیات مدیره و سهامداران عمده سهم تپسی قرار بگیرند که آشنایی با آن ها خالی از لطف نیست.عرضه اولیه تپسی

اگهی تاسیس شرکت فن آوران بارمان مهام از شرکت های میلاد منشی پور کرمانی صاحب سهام عمده تپسی

میلاد منشی پور کرمانی در سال ۱۳۹۴، شرکت فن آوران بارمان مهام را ثبت کرد. این شرکت در زمینه خدمات فنی و مهندسی و ICT و هم چنین حمل و نقل مسافر درون شهری و برون شهری و خدمات صادارت و واردات فعالیت داشته و دفتر مرکزی آن در میدان آرژانتین با سرمایه ۱۰۰ میلیون ریال اعلام شد. میلاد منشی پور کرمانی این شرکت را با حمید مهینی تاسیس کرده بود.

شرکت دیگری که میلاد منشی پور کرمانی به عنوان سهامدار عمده تپسی در اختیار دارد، شرکت پیشگامان فن آوری و دانش آرامیس است که در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در تهران تاسیس کرد.

اگهی تاسیس شرکت پیشگامان فن آوری دانش آرامیس

این شرکت در زمینه های آی تی و تجاری و خدمات فنی و مهندسی و مدیریتی و حمل و نقل مسافر درون شهری و برون شهری فعالیت داشته و مرکز اصلی این شرکت نیز مثل شرکت قبلی، میدان آرژانتین تهران است. میلاد منشی پور کرمانی در شرکت سهامی خاص پیشگامان فن آوری و دانش آرامیس، با هومن دمرچیلو، حمید مهینی همکار شد و این ۳ این شرکت را تاسیس کردند. مدیرعاملی نیز در اختیار میلاد منشی پور کرمانی قرار گرفت.

داستان تپسی و سپ

طبق روزنامه رسمی به شماره ۲۱۹۹۵ مورخ ۳۰ شهریور ۹۹ شرکت پیشگامان فن آوری و دانش آرامیس (ٍسهامی خاص)، شرکت خورشید سان نیز در کنار شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش (سهامی عام) و شرکت آرین کارن کیش نیز به فهرست اعضا هیات مدیره این شرکت اضافه شده که برای بورس بازها و تحلیلگران، سیگنال های خاصی به دنبال دارد.

تابلو معاملاتی نماد سپ در ۲۸ آبان ۹۹

شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش هم که از اعضا هیات مدیره جدید شرکت تپسی است، در بازار دوم بورس قرار دارد با نماد «سپ» و بانک سامان، بانک رفاه، بیمه سامان و هلدینگ سرآمد از سهامداران عمده آن محسوب می شوند و احتمالا در سهم تپسی نیز در آینده، از بازیگران اصلی باشند.

آگهی تاسیس شرکت سفیران پیشگام آینده ساز آرامیس با حضور میلاد منشی پور کرمانی

میلاد منشی پور کرمانی علاوه بر ۲ شرکت بالا، شرکت دیگری به نام شرکت سفیران پیشگام آینده ساز آرامیس هم در شهریور ماه سال ۱۳۹۷ در تهران تاسیس کرد و این بار محل دفتر مرکزی شرکت را پونک شمالی با سرمایه ۱۰ میلیون ریالی اعلام کرد. میلاد منشی پور کرمانی در این شرکت با حمید مهینی و هومن دمرچیلو شریک شد.

در تیر ماه سال نود و هشت، میلاد منشی پور کرمانی به همراه سعید محمدی و میرنیما قاضی و مصطفی امیری، موسسه انجمن فروشگاه های اینترنتی استان تهران (به شماره ثبت ۴۷۶۵۴) را تاسیس کردند. این موسسه، ساماندهی امور مربوط به کسب و کارهای اینترنتی و حفظ توزان و نظم و فراهم کردن امکان بهره برداری بیشتر از سرمایه گذاری داخلی و خارجی در حوزه خدمات و تولید و بهبود فضای کسب و کار را در دستور کار دارد. محمد جواد شکوری مقدم و علیرضا صادقیان از جمله دیگر اعضا هیات مدیره، همکار و شریک میلاد منشی پور کرمانی شدند. دفتر مرکزی این شرکت که با مجوز اتاق بازرگانی ایران است در سعادت آباد قرار دارد.

آگهی تاسیس انجمن فروشگاه های اینترنتی استان تهران با حضور میلاد منشی پور کرمانی

ثبت این موسسه یک سال پیش از عرضه اولیه تپسی در بازار دوم فرابورس می تواند احتمال ورود میلاد منشی پور و تپسی را به عرصه پر سود فروشگاه های اینترنتی نیز افزایش دهد. محمد جواد شکوری مقدم که سهامدار عمده تپسی در انجمن فروشگاه های اینترنتی با آن همکار است، هم بنیانگذار صبا ایده، سهامدار آپارات و فیلیمو است.

شرکت دیگری که در اختیار سهامدار عمده تپسی است، شرکت امین گستر ویستا است که میلاد منشی پور کرمانی این مجموعه را در شهریور سال ۹۹ تاسیس کرد. این شرکت در زمینه خرید و فروش و صادرات فعالیت داشته و محل دفتر مرکزی آن شهرک غرب است با سرمایه ۱ میلیون ریال. میلاد منشی پور کرمانی در این شرکت با شهره معتمد رضوانی شریک شد.

به هر حال حضور تپسی در فرابورس به عنوان نخستین استارت آپ، به فال نیک میگیریم و امیدواریم چرخه کارآفرینی دیجیتالی در ایران با حضور در بازار سرمایه و سهامی عام شدن، سبب رونق اقتصاد دیجیتال ایران عصر ۱۴۰۰ شود.

اینکه آیا عرضه اولیه تپسی مثل عرضه اولیه های نیمه نخست سال ۹۹ با بیش از ۵ میلیون تقاضا همراه می شود یا خیر را شرایط بورس در زمستان تعیین می کند که انتظار داریم سقف قبلی شاخص کل (۲ میلیون) زده شود.

روند بازار

پایگاه خبری روند بازار با هدف اطلاع رسانی اخبار و رویدادهای ایران و جهان پس از کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خردادماه سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد. بررسی روندهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی از اهداف راه اندازی پایگاه خبری روند بازار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا