شیرینی فروشی فرانسه چرا پلمب شد؟

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی فرانسه تهران توضیحاتی در خصوص پلمب یکی از شیرینی فروشی‌ها قدیمی تهران را ارائه کرد.

به گزارش روند بازار به نقل از مهر؛ علی بهرمند گفت: علت پلمب این قنادی به خاطر رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی بوده است.

وی افزود: با گسترش شیوع کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا دستور تعطیلی یک هفته‌ای مشاغل را داد و شیرینی فروشی‌ها هم جز آن دسته از مشاغلی شدند که باید تعطیل می‌کردند. ما نیز به اعضای خود این موضوع را اعلام کردیم.

بهرمند ادامه داد: شیرینی فروشی مذکور نیز به دلیل اینکه در این مدت تعطیل نکرده و فعالیت داشته، توسط اماکن پلمب شد.

رئیس اتحادیه صنف قنادان در پاسخ به اینکه گفته می‌شود طرح روی جعبه‌ها و شاکی خصوصی، علت بسته شدن این شیرینی فروشی بوده است، افزود: پلمب شدن این واحد صنفی هیچ ارتباطی به طرح روی جعبه و موضوعاتی از این دست ندارد و از اینکه شاکی خصوصی نیز داشته باشد اطلاعی نداریم.

خروج از نسخه موبایل