اجتماعی

شیوع بی سابقه کرونا در چین

چین با بالاترین شیوع کرونا در این کشور بد از شیوع اولیه این ویروس در ووهان مواجه شده و اکنون به تمام ساکنان یک شهر ۹.۲ میلیون نفری دستور داده شده تا تست دهند.

این کشور که سیاستی بسیار تهاجمی و سختگیرانه را در دوران قرنطینه خانگی در پیش گرفته بود، در روز ۲۰ جولای خبر از ۲۰۶ مورد ابتلای جدید در شهر نانجیانگ داد که بالاترین آمار در طی نزدیک به یک سال گذشته بود و عمده آن را سویه دلتا تشکیل می دهد.

شیوع کرونا در نانجیانگ زمانی آغاز شد که گروهی از کارگران فرودگاهی که مسئول تمیز کردن یک هواپیمای چینی فرود آمده از روسیه بود به کرونا مبتلا شدند و پس از آن بود که رشته ای از شیوع آغاز شد که اکنون به ۵ استان و دستکم ۱۳ شهرستان، از جمله پایتخت، پکن، سرایت کرده است.

مواردی از ابتلا به کرونا از استان های سیچوان و لیائونینگ تا هونان گزارش شده ، جایی که تست کرونا چهار نفر که در یک مهمانی روباز در شهر ژانگ جیاجی شرکت کرده بودند مثبت اعلام شده است. اگر چه تعداد موارد مثبت کرونا هنوز قابل توجه نیست، این ویروس در سراسر کشور منتشر شده و مقامات از این بیم دارند که شاهد شرایطی مشابه آنچه در دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان رخ داد باشند.

تمامی پروازها از فرودگاه نانجینگ تا ۱۱ آگوست به حالت تعلیق درآمده تا از گسترش کرونا در چین جلوگیری شود در حالی که به تمامی ۹.۳ میلیون نفر ساکن این شهر دستور داده شده تست پی سی آر انجام دهند.

روز گذشته نیز قرنطینه خانگی برای صدها هزار نفر از مردم منطقه جیانگسو اعلام شد در حالی که ۴۱۰۰۰ نفر در منطقه چانگ پینگ در پکن نیز وارد قرنطینه خانگی شده اند. سویه بسیار مسری دلتا که اولین بار در هند کشف شد، باعث افزایش شدید موارد ابتلا در سراسر جهان شده و با موج جدیدی از موارد ابتلا در توکیو و فیلیپین همراه بوده است.

موج جدید شیوع کرونا برای مقامات چین بسیار بد خواهد بود که مدت هاست از اروپا و ایالات متحده به خاطر رویکردشان در مقابله با کرونا انتقاد کرده اند، ویروسی که سرآغاز شیوع آن از شهر ووهان در چین بود.

چین از طریق مقررات سختگیرانه قرنطینه خانگی به مدت ۳ ماه و تست های گسترده در استا هوبی در ژانویه ۲۰۲۰ توانست موج اولیه کرونا را در قلمرو خود محدود سازد. از آن زمان به بعد چند مورد شیوع بسیار کوچک در این کشور رخ داد که هیچکدام نتوانستند به موج دوم کرونا در این کشور بدل شوند.

دولت چین همواره مدعی شده که شیوه حاکمیتی سختگیرانه و دیکتاتورمآبانه اش باعث شده این کشور در زمینه کنترل کردن شیوع کرونا عملکردی بهتر از دموکراسی های غربی داشته باشد. این کشور تاکنون ۱.۶ میلیارد دُز واکسن کرونا را به شهروندان خود تزریق کرده است اما شبهات بسیاری در مورد تاثیرگذاری واکسن های چینی سینوفارم و سینوواک وجود دارد.

تایلند و اندونزی که از واکسن های چینی برای واکسینه کردن شهروندان خود استفاده کرده اند، اخیراً بعد از مشاهده ابتلای پرسنل بخش سلامت که واکسن چینی کرونا تزریق کرده بودند، به دنبال تغییر سیاست در این زمینه رفته اند.

روند بازار

پایگاه خبری روند بازار با هدف اطلاع رسانی اخبار و رویدادهای ایران و جهان پس از کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خردادماه سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد. بررسی روندهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی از اهداف راه اندازی پایگاه خبری روند بازار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا