سبک زندگی

۵ دلیل خوب برای خوردن تخم شربتی+ اینفوگرافیک

به گزارش پایگاه خبری اخبار خوب به نقل از بهداشت نیوز، تخم شربتی که به آن دانه چیا یا چیا سید هم گفته می‌شود، سرشار از مواد مغذی می‌باشد. تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آن‌هایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.

استفاده از تخم شربتی در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است. دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد و به جای خوردن دارو‌های زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد.

در این اینفوگرافی ۵ دلیل خوب برای مصرف تخم شربتی آورده شده است؛ مواردی، چون کمک به حفظ سلامت قلب، تنظیم قند خون، کمک به هضم غذا، ارتقای سلامت و عملکرد مغز، کمک به کاهش وزن و در نهایت این که به عنوان یک منبع خوب پروتئین گیاهی به عضله سازی کمک می‌کند.

 

روند بازار

پایگاه خبری روند بازار با هدف اطلاع رسانی اخبار و رویدادهای ایران و جهان پس از کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خردادماه سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد. بررسی روندهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی از اهداف راه اندازی پایگاه خبری روند بازار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا