کسب و کار

نحوه آهن‌کشی سقف شیروانی

اصولاً در مناطقی که میزان بارش باران و برف بیشتر از میزان استاندارد است، استفاده از سقف‌های شیروانی بهترین انتخاب خواهد بود. چرا که استفاده از سقف‌های معمولی که به کمک قیرگونی و ایزوگام ایمن‌سازی می‌شوند، خیلی زودتر نیاز به تعمیر و بازسازی پیدا می‌کنند. این در حالی است که اگر نحوه آهن‌کشی سقف شیروانی اصولی انجام شود، به هیچ عنوان احساس نیاز به بازسازی نخواهید داشت، مگر آنکه جهت تغییر دکوراسیون تصمیم بگیرید و دوباره ورق‌های سقف شیروانی را تعویض کنید.

بهترین متریال برای زیرسازی سقف شیروانی

اگر در زمینه سقف‌کشی شیروانی فعالیت داشته باشید، حتما می‌دانید تیرآهن و پروفیل آهن از مقاطع پرکاربرد در این بخش است. کارشناسان توصیه می‌کنند برای این منظور از پروفیل ۶۰×۳۰  استفاده نمایید، اما این ابعاد بسته به صلاحدید معمار می‌تواند متفاوت باشد. پروفیل z از دیگر متریالی است که برای نصب سقف شیروانی الزامی خواهد بود. برای اینکه برآورد قیمتی در ارتباط با سقف کشی شیروانی داشته باشید، پیشنهاد میکنیم که قیمت لحظه ای تیرآهن و قیمت پروفیل را از سایت پیوان با آدرس https://pivan.co/ جویا شوید.

اخبار مرتبط

نحوه اجرای سقف شیروانی

نحوه آهن‌کشی سقف شیروانی مهم‌ترین مرحله ساخت شیروانی است. اگر زیرسازی سقف به درستی و با متریال اصولی انجام گیرد، هزینه نگهداری و تعمیر سقف به شکل قابل توجهی کاهش خواهد یافت. این در حالی است که در صورت عدم انجام اصولی این مرحله نه تنها هزینه نگهداری پروژه را افزایش می‌دهد، بلکه در طولانی مدت به دیگر قسمت‌های سازه آسیب وارد خواهد شد. آب و رطوبت به ساختمان وارد شده و عملاً اجرای سقف با شکست روبرو خواهد شد.

نصب ستون‌ها

برای انجام زیرسازی در مرحله اول باید پروفیل فلزی مورد نظر را که بار اصلی سقف را به دوش می‌کشد، نصب کرد. این مرحله بسته به نوع قیمت سقف شیروانی کاملاً متفاوت است. اصولاً این قسمت که شامل نصب تیرآهن‌ها می‌شود با کمک نقشه انجام می‌گیرد. چیزی که در همه انواع سقف‌های شیروانی باید به آن توجه کرد، میزان شیب سقف است. برای سقف‌های شیروانی حداقل شیب ۳۲ درجه را در نظر می‌گیرند. در این شیب رطوبت باقی نمی‌ماند و برف نیز به میزان قابل توجهی در آن تحمل خواهد کرد.

نصب خرپاها

در ادامه باید خرپاها نصب شود. خرپاها سازه‌ای مثلثی هستند و از متریالی همچون پروفیل آهن نازک ساخته می‌شوند. این سازه خود انواع مختلفی دارد و بسته به نوع سقف شیروانی بهترین گزینه انتخاب شده و اجرا می‌شود. خرپا وظیفه نگهداری از ورق گالوانیزه سطح سقف شیروانی را بر عهده دارد و شیب مورد نیاز بری سقف را ایجاد می‌کند.

فریم‌کشی پروفیل‌ها

بعد از نصب ستون‌ها و خرپاها باید فریم‌کشی انجام گیرد. در این مرحله پروفیل‌های آهنی ۳۰×۶۰ را با فاصله ۷۰ تا ۸۰ سانتی‌متر در کنار هم قرار می‌دهند. این فاصله نیز بسته به نوع سقف شیروانی قابل تغییر است. تا اینجا سقف‌کشی پایان یافته است. لذا در صورت تمایل به خرید این محصولات می‌توانید قیمت ورق شیروانی را از طریق مراجعه به سایت شرکت پیوان تهیه نمایید.

مطالب مرتبط: مهم‌ترین قوانین در نبشی‌کشی ساختمان بتنی

نحوه آهن‌کشی سقف شیروانی

عایق‌بندی سقف

در ادامه این مراحل نوبت به استفاده از توری مرغی است که به کمک آن پشم شیشه و کارتن پلاست و پشم سنگ سقف شیروانی را عایق‌بندی نمود. در این مرحله توری مرغی را نصب کرده و داخل آن را با متریال مختلف پر می‌نمایند. این متریال از ورود احتمالی رطوبت به داخل پیشگیری کرده و از خروج گرمای داخلی نیز جلوگیری می‌نماید.

نصب ورق‌های شیروانی

انواع بسیار مختلفی از ورق‌های شیروانی در بازار وجود دارد که در طرح‌ها و ضخامت‌های مختلف به فروش می‌رسد. معمولا ورق شیروانی با جنس گالوانیزه بیشتر از انواع دیگر مورد استاده قرار می‌گیرد. ورق گالوانیزه مقاومت بالایی در برابر عوامل محیطی دارد و از این رو بهترین گزینه برای نصب در شیروانی به شمار می‌آید.

انواع سقف شیروانی

سقف شیروانی انواع مختلفی دارد و هر کدام بسته به نوع شکل ظاهری، دارای زیرسازی مختلفی هستند. انتخاب سقف شیروانی بر اساس میزان بارش در شهر، فضا و بزرگی بنا، کارایی که بنا دارد و بودجه مالی انجام می‌گیرد. از زیباترین انواع سقف شیب‌دار باید به موارد زیر اشاره داشت:

سقف شیروانی کرکره‌ای یا سینوسی

سقف شیروانی ذوزنقه‌ای

سقف شیروانی پالرمو

سقف شیروانی جنوا

سقف شیروانی سنگ‌ریزه

سقف شیروانی پرچین

مزایای استفاده از سقف شیروانی

در صورتی که نحوه آهن‌کشی سقف شیروانی به روش اصولی انجام گیرد، مقاوم‌سازی سقف تا حد بسیار زیادی تضمین می‌شود. از جمله مزایای استفاده از سقف شیروانی می‌توان به مواردی زیر اشاره داشت:

ماندگاری بالا

کم بودن هزینه تعمیر و نگهداری

افزایش زیبایی ساختمان و بنا

مقاومت بالا در برابر بارش باران و برف

عدم نیاز به برف روبی

نحوه آهن‌کشی سقف شیروانی

در پایان

 زیرسازی سقف شیب‌دار شامل مراحل نصب ستون‌ها، خرپاها، فریم‌کشی پروفیل‌ها و در انتها عایق‌بندی سقف می‌شود و نصب این‌چنین سقف‌هایی برای مناطق مرطوب گزینه بسیار عالی است.

منبع: pivan.co

روند بازار

پایگاه خبری روند بازار با هدف اطلاع رسانی اخبار و رویدادهای ایران و جهان پس از کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خردادماه سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد. بررسی روندهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی از اهداف راه اندازی پایگاه خبری روند بازار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا